Jump to content

NLCbanner2024.jpg.2478be509670e60c2d6efd04834b8b47.jpg

Any idea what the cause of the lines on the lower portion of the image are?


Recommended Posts

Hi Matt

Is this something new or ongoing ?

Possibilities include power supply interference, or download problems .

Try manually rejecting frames rather than setting to 40%.

Hopefully not all the frames are like that. 

Michael

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@michael8554- This is a sporadice issue that has appeared before.

Other video runs from the same evening are fine.

I will look into the manual frame rejection and see what I can come up with.

@Enceladus Dan I don't think it is drift causing staking artefacts- the frame was almost exactly the same start to finish.

I did used to get wandering mount issues but I have returned to using the handset that came with the mount as opposed to Cartes du Ciel/ Green Swamp Server which were the GoTo programmes I used when the mount would decide to do its own thing.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use.