Jump to content

stargazine_ep46_banner.thumb.jpg.34e6cdd5a0856b006a0b47c6373eb9b1.jpg

Problems with firecapture


Recommended Posts

Hi Guys

I've just bought a ZWO462 camera. I can get this to work on Both sharpcap and ZWO's  own software but for Some strange reason, fire capture doesn't see it. I have the latest drivers installed and my ZWO224 works fine on fire capture. Any clues please?

Cheers Harvey

Link to post
Share on other sites

Barv,

Which version of FireCapture? V2.7?

I'd post your problem on the FireCapture group, Torsten is very supportive and I'm sure can help.

https://groups.io/g/firecapture/topics

I did see a message that some Mac users are having issues with the ASI 462.....

(I use FC with the ASI 174 and ASI 1600 - no issues)

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

There's a topic on CN concerning this and it seems at the moment you have to download the ASI SDK (Software Development Kit) and move one of the dll files to the Firecapture folder to get the camera to work. Torsten has posted there (post 10) giving details. 

Also, the latest beta Firecapture releases now have the correct dll to work with the 462, so there shouldn't be a need to do the above if you use the beta release.

Alan

Edited by symmetal
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use.