Jump to content

Stargazers Lounge Uses Cookies

Like most websites, SGL uses cookies in order to deliver a secure, personalised service, to provide social media functions and to analyse our traffic. Continued use of SGL indicates your acceptance of our cookie policy.

Sign in to follow this  
piprees

Can't connect as usb3

Recommended Posts

Hi,

I have a Zwo asi 120mc s which I have connected up through the usb3 port as suggested by Zwo however it only registers as usb2. Has anyone come across this problem and if so how is it sorted so that it registers as being connected through usb3.

Hope someone can help,

Kind regards,

Phli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using the USB 3.0 cable that comes with the camera or another cable?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, all as directed on the quick start leaflet. Very curious.

P.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Might be a problem with the USB 3.0 port drivers. Try updating them and see if that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you're using a HP computer than after you power up, restart the computer and unplug the camera and plug into another USB 3 port... I found this worked for me with my Skyris... might even work with other brand PCs.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.