Jump to content

sgl_imaging_challenge_2021_2.thumb.jpg.72789c04780d7659f5b63ea05534a956.jpg

Problems with guide camera


Recommended Posts

Hi

 

I just received mysetup yesterday a 107 triplet 6.5 and asi 1600mm pro all working first try last night.

 

I have a Altair 60mm Guide Scope & GPCAM2 Mono Guide Camera Package. The guide camera is the Altair aor130 this is the problem setup.

From here https://www.harrisontelescopes.co.uk/acatalog/altair-60mm-guide-scope-gpcam2-package.html#SID=1729

 

When in Smartcap i can focus on something in the daytime and see it.

When I use PHD2 i don't see anything except a white screen. If i cover the end of the guide scope the screen goes black.

I have tried altering the gain etc without luck 2nd day trying to get it to work in PHD2.

 

Any tips?

 

Regards David

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Hi I have tried the Altair on camera selection. Altair ascom and altair 2015/2016 drivers. Exposure is set to 2 seconds.

 

Here is my camera settings.

 

image.thumb.png.7b223e0deffa0db0f146dff802f19407.pngI hav

Edited by Prolifics
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use.