Jump to content

Stargazers Lounge Uses Cookies

Like most websites, SGL uses cookies in order to deliver a secure, personalised service, to provide social media functions and to analyse our traffic. Continued use of SGL indicates your acceptance of our cookie policy.

sgl_imaging_challenge_banner_supernovae_remnants.thumb.jpg.0a6deb4bf0886533629e2bdc08293bc9.jpg

Recommended Posts

All,

We are aware of some speed issues affecting the forum for some users at present. We are investigating and will post updates here as we have them.

Thanks,

Grant

  • Like 9
  • Thanks 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some tweaks were made to the server earlier and things seem to have improved for me - anybody else still having issues?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Grant, that seems to be a lot better. I can now use my tablet!

Ian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, much, much better (for me the site had just about stopped loading...) - Thanks Grant :hello2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grant,

Whatever you have done has made page loading a lot faster tested on ie11 and Edge great job done

Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Working much better here. Yesterday was painful!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varible results for me with firefox, some pages load quickly some fail after a couple of minutes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Things were going well last night - up to a point, when the entire site was unavailable. Now back, but more painfully slow than ever.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems until today. This morning, on smartphone with Firefox, the page load time reminded me of dial-up connection era.

How is solar activity these days?

Share this post


Link to post
Share on other sites
44 minutes ago, R26 oldtimer said:

No problems until today. This morning, on smartphone with Firefox, the page load time reminded me of dial-up connection era.

How is solar activity these days?

Same here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very slow with laptop/win10 and chrome, took 5 mins to load site and get to this page.

Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems faster to me now?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It’s also suddenly and massively slowed down for me on my iPhone this morning whereas previously including yesterday it was absolutely fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even worse this morning Grant.

Unable to load any page on iMac from home fast fibre, takes around four minutes to load on an iPad if Safari doesn’t give up and time out first.

William

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine has just improved and is now back to normal speeds 👍

Share this post


Link to post
Share on other sites

Much better now. Whatever was being fiddled with, no touch! :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just had issue with messages opening up very slowly, both with loading the index and the individual messages.

Running win7, chrome. Sorry not at home so cannot check on my linux box to check.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, GavStar said:

Mine has just improved and is now back to normal speeds 👍

Same here, both on windows pc/firefox & smartphone/firefox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Started to have issues last night. Couldn't load up at all. Then came back on and this morning couldn't load the homepage at all. So intermittent. Got this message last night when issues started.Screenshot_20180919-224525_Firefox.thumb.jpg.9e96df716720fafe71d05adc0b15068a.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, david_taurus83 said:

Started to have issues last night. Couldn't load up at all. Then came back on and this morning couldn't load the homepage at all. So intermittent. Got this message last night when issues started.Screenshot_20180919-224525_Firefox.thumb.jpg.9e96df716720fafe71d05adc0b15068a.jpg

Had the same, but as said, much better now. :thumbright:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Much improved now not got the dreaded circle of doom loading a page.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems to take ages to get onto site taking 2-3 goes after getting timeout message then goes fast then slows right down again

Also got the forbidden message last night as well

Using Windows 10 and Chrome

Share this post


Link to post
Share on other sites

Performance should be ok now - please only let me know if you experience issues from this point forwards.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.