Jump to content

Stargazers Lounge Uses Cookies

Like most websites, SGL uses cookies in order to deliver a secure, personalised service, to provide social media functions and to analyse our traffic. Continued use of SGL indicates your acceptance of our cookie policy.

Search the Community

Showing results for tags 'nexstar 6se'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome
    • Welcome
  • Beginners
    • Getting Started General Help and Advice
    • Getting Started Equipment Help and Advice
    • Getting Started With Observing
    • Getting Started With Imaging
  • Community
    • Official SGL Announcements and Events
    • SGL Challenges and Competitions
    • SGL Star Parties
    • Star Parties & Astro Events
    • Celestial Events Heads Up
    • The Astro Lounge
  • Retailers
    • Sponsor Announcements and Offers
    • FLO Clearance Offers
    • IKI Observatory
    • Supplier Reviews
  • Astro Classifieds
    • For Sale / Swap
    • Wanted
  • Equipment
  • Observing
  • EEVA (Electronically Enhanced Visual Astronomy)
  • Imaging
  • Science
  • WADAS's WADAS Discussion Forum
  • Beaufort Club's Topics
  • Swindon Stargazers Club's Topics
  • East Midlands Stargazers''s Topics
  • Central Scotland Astro's Topics
  • SGL Cumbrian Skies's Topics
  • Herts, Beds and Bucks Group's Topics
  • SGL East Anglian Group's Topics
  • South Leicester Observers's Topics
  • South Wales Group's Topics
  • SGL Surrey Observers's Topics
  • South Yorkshire Stargazers's Topics
  • Yorkshire Astronomers's Topics
  • Devon and Cornwall's Topics
  • West Midlands's Topics
  • Essex Cloud Dodgers's Topics
  • Essex Cloud Dodgers's New equipment
  • NLO and Planetarium's Topics
  • Astronomical Society of Edinburgh's Discussion
  • Dorset Stargazers's Topics
  • Hairy Stars Club (Comets)'s Tutorials and Guides
  • Hairy Stars Club (Comets)'s General Discussion
  • Hairy Stars Club (Comets)'s Observing Campaigns
  • Hairy Stars Club (Comets)'s Analysis results
  • Hairy Stars Club (Comets)'s Useful Links
  • Pixinsight Users Club's Pixinsight Discussion Forum

Calendars

  • Astro TV
  • Celestial Events
  • SGL Calendar
  • Astro Society Events
  • Star Parties
  • WADAS's Events
  • Beaufort Club's Events
  • Astronomical Society of Edinburgh's Events
  • Dorset Stargazers's Events

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Location

Found 2 results

  1. I just made an account on here so I could ask this! I have been trying to install the camera driver for a NexImage camera (for a NexStar 6SE telescope) on my Windows 10 computer, but since I bought this telescope in 2004, everything is out of date. The problem is when I plug the camera into the computer at the same time as having the NexImage downloads disk. The instructions say that when this happens, a "Found New Hardware" wizard should appear, and I just follow the prompts to download it. However, this is not coming up. My computer recognises the camera is plugged in, but for some reason it only recognises it as an audio device. I have tried downloading a driver from the Celestron website, but none of them seem to recognise the camera is plugged in. The model no. is #93712, if anyone knows how to fix this problem. Thanks, Flo
  2. Hail esteemed astropeeps I set up the Celestron wifi module on my Nexstar 6SE (good wifi signal, no problems connecting), opened Skysafari 4 onth' IPad, but all I got after I had been into skysafari settings and put in the IP address was connection failed. I have the settings on direct input (it is like that on the actual wifi module too) alt-az go to, selected my telescope, but always connection failed. Tried it on sky portal on IPhone 6, and whilst it did connect and slew the telescope, the alignment procedure failed every time. Does anyone one have any advice, please? Why won't Skysafari 4 connect (actually 4.5.3) and why won't sky portal align? I've checked other forums and other posts and all the settings seem to be correct. What button have I failed to check? If you have screen shots of any settings, that would be helpful.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.