Jump to content

Stargazers Lounge Uses Cookies

Like most websites, SGL uses cookies in order to deliver a secure, personalised service, to provide social media functions and to analyse our traffic. Continued use of SGL indicates your acceptance of our cookie policy.

sgl_imaging_challenge_banner_terminator_challenge_winners.thumb.jpg.6becf44442bc7105be59da91b2bee295.jpg

stuffedhaggis

Members
  • Content Count

    235
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stuffedhaggis

  1. That's the Car packed. About to leave at 07.30. Hopefully be at the campsite just after Lunch if Dave does not stop to many times.
  2. Sorry to hear that Derek . We will catch you next time.
  3. No I am one the lads that carries Dave (WackyScots) all week
  4. Two weeks to go before I need to be picked up of the floor with Alcohol Poisoning.
  5. That's the lads all booked now. Will be there Friday to Sunday.
  6. I will hopefully be there! Just trying to convince the other two traveling numptys to come.
  7. Thanks I have ordered the NEQ6Rail mod. I will be posting a info about the mod when I get it.
  8. Hi all Does any one know of an Alternative to Gunners mod for the NEQ6 latitude Bolt issues ? I can't source the mod that's why I am asking
  9. Its has the Dovetail for Skywatcher Mounts. Well it fits mine.
  10. I am selling a Celestron C8 XLT OTA. I have used the Scope for the last 24 months. It has produced some great Views and Images. I am only selling as I am looking to go bigger. Please note that no Eye Pieces will be included. I am looking for £550 ONO. Please not this does not include shipping. Payment VIA Paypal and Post aprox £30 in the UK. Only serious offers.
  11. Thanks guys. The Cable was the correct way so it was not that at all. I have Electronics Engineer looking at it now. I have had a good google about and it seems to be a regular issue. Once I know more I Will post back.
  12. Hi all, Hoefully some one can point to me in the right direction. I has making an extended cable today for my Scope. When i pluged it i got a big puff of smoke from my Aux Port. Now the mount will not power on. I have opened up the Mount and have removed the PCB. I have noticed Scrotiching on a L2 chip (many not be the correct name) Has any one else seen this ? I have attached some images of the PCB.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.